Release details

2017-12-20 12:30 CET
  • Print
  • Share Share

Persbericht : Orange België viert zijn 100.000ste LOVE-klant

Persbericht
Brussel, 20 december 2017

Orange België viert zijn 100.000ste LOVE-klant

Orange België haalt zijn doelstelling van 100.000 LOVE-klanten voor het einde van het jaar, wat tekenend is voor de kwaliteit van de LOVE-aanbieding op de markt. Deze belangrijke mijlpaal bevestigt de intrede van Orange op de markt van covergente spelers in België.

Erwin (uit Elsene) tekende het 100.000ste LOVE-contract en werd gisteren in Brussel als vip uitgenodigd voor een exclusieve meet & greet met Henri PFR.

Orange breidt zijn klantenbestand voor zijn convergente aanbod gestaag uit. De verklaring is eenvoudig: steeds meer Belgen vinden de weg naar Orange Internet + TV en combineren dat met een aantrekkelijk mobiel abonnement dat beantwoordt aan hun behoeften. Alle postpaid- en ZEN-dierenabonnementen die deel uitmaken van een LOVE-bundel krijgen elke maand 100 % mobiel internet extra. Voor dat volume hoeven ze niet extra te betalen. Hoe meer mobiele abonnementen klanten in hun LOVE-bundel opnemen, hoe meer dubbel dataplezier ze ontvangen.

Michaël Trabbia, CEO van Orange België, reageert: "Dat we die mijlpaal van 100.000 LOVE-klanten halen, bewijst dat de Belg interesse heeft in een alternatief, convergent aanbod van topkwaliteit voor de laagste prijs. Met Orange LOVE bespaart de klant tot 20 euro per maand door te kiezen voor een slimme combinatie van supersnel internet en tv. LOVE is een combinatie van massa's mobiel internet, tot 70 tv-zenders en ultrasnel onbeperkt internet voor een hele redelijke prijs. We zullen onze LOVE-combinatie blijven uitbreiden op het vlak van functionaliteit en inhoud omdat we investeren in wat onze klanten belangrijk vinden. De toename in het aantal LOVE-klanten is het beste bewijs van de kwaliteit die we aanbieden. We zijn vol vertrouwen dat we onze ambitie van 10 % van het marktaandeel halverwege de termijn kunnen halen. We verwachten daarnaast dat de Regulatoren het regelgevingskader zullen verbeteren om de concurrentie te bevorderen ten voordele van de consument." 

Orange zet zijn 100.000e LOVE-klant in de bloemetjes door hem/haar als vip uit te nodigen voor het concert van Henri PFR in Brussel, gevolgd door een unieke meet & greet met de dj.

Erwin is de 100.000e LOVE-klant van Orange. Om die heuglijke gebeurtenis te vieren, nodigde Orange Erwin uit voor een concert van en een meet & greet met Henri PFR, die eerder dit jaar al de show stal op Tomorrowland.

Erwin reageert: "Ik vond het fantastisch dat ik dit concert kon bijwonen en een geweldige dj kon ontmoeten. Bovendien kreeg ik een gratis contract gedurende een jaar. Thank you Orange!"

Orange LOVE

  • Orange lanceerde Internet + TV in mei 2016.
  • Orange voegde kwaliteitsinhoud toe aan bestaande tv-aanbod, zoals sport-, thema- en kinderzenders, zonder dat de klant daar extra voor hoefde te betalen.  
  • Klanten hebben een LOVE-bundel vanaf 57 euro per maand (Kolibrie-abonnement + internet + tv).

About Orange Belgium

Orange Belgium is one of the leading telecommunication operators on the Belgian market, with over 3 million customers, and in Luxembourg through its subsidiary Orange Communications Luxembourg.
As a convergent actor, we provide mobile telecommunication services, internet and TV to private clients, as well as innovative mobile and fixed line services to businesses. Our high-performance mobile network supports 2G, 3G, 4G and 4G+ technology and is the subject of ongoing investments.
Orange Belgium is a subsidiary of the Orange Group, one of the leading European and African operators for mobile telephony and internet access, as well as one of the world leaders for telecommunication services to enterprises.
Orange Belgium is listed on the Brussels Stock Exchange (OBEL).

More information on: corporate.orange.be, www.orange.be or follow us on Twitter : @pressOrangeBe.

Press contact
Annelore Marynissen - annelore.marynissen@orange.com - +32 (0) 479 01 60 58
Jean-Pascal Bouillon - jean-pascal.bouillon@orange.com - +32 (0) 473 94 87 31
press@orange.be

Contact investors
Siddy Jobe - ir@orange.be - +32(0)2 745 80 92

HUG#2157401